If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Резултата след нови втулки, бендикс, смазване и почистване, е че стартера върти както никога досега и нищо вече не стърже Стартера са го изкарали отгоре btw.
Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
Audi A4 1.9 TDI
Резултата след нови втулки, бендикс, смазване и почистване, е че стартера върти както никога досега и нищо вече не стърже Стартера са го изкарали отгоре btw.
Сам ли го прави?... по точно където те пратих ли ходи или си намери някое приятелче.
п.п.
на здравата кола нищо не трябва да стърже, хлопа или както някой майстори казват това е нормално. Всеки странен шум е ненормален.
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака
Ще кажеш ли каде се намира този твои познат и дали ако отида ще си свърши добре работата или просто защото ти е познат се е постарал и е оправил проблема.
Ще кажеш ли каде се намира този твои познат и дали ако отида ще си свърши добре работата или просто защото ти е познат се е постарал и е оправил проблема.
П.С. И аз имам същия проблем
Имаш ЛС
Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
Audi A4 1.9 TDI
Колеги, моля за малко уточнение!
Чета противоречиви мнения за сваляне на стартер, интересува ме при alfa 146 1.6 boxer, може ли да се свали отгоре и ако да, какво се разглобява?
Благодаря ви.
Колеги, моля за малко уточнение!
Чета противоречиви мнения за сваляне на стартер, интересува ме при alfa 146 1.6 boxer, може ли да се свали отгоре и ако да, какво се разглобява?
Благодаря ви.
На боксера може да го свалиш и отгоре,но има и болтове които се развиват отдолу.
Comment